The Facelyphter

The Facelyphter

69.90

The Facelyphter është aksesor multifunksional për trajtimin e lëkurës. Një dizenjo unike, patentë e Bees & Trees, krijuar me material inoks / çelik rezistent që nuk ndryshket, nuk oksidohet dhe i lehtë për tu dezinfektuar. Një aksesor i përjetshëm, dizenjo unike e të cilit e bën të lehtë të mbahet stabil në duar (pa rrëshqitur).

Pjesa e sferës ndihmon me aplikimin dhe masazhimin e kremit për zonën rreth syve dhe me aktivizimin e nyjeve limfatike.

Pjesa e lugës, e cila qëndron e ftohtë në temperaturë ambienti, ndihmon me qeskat poshtë syve.

Pjesa e harkut të lugës ndihmon me masazhimin, konturimin dhe drenazhin limfatik.

Mund të përdoret në fytyrë dhe çdo pjesë tjetër të trupit që dëshironi të aktivizoni nyjet limfatike dhe të bëni drenazh limfatik.

Category:

Description

The Facelyphter është aksesor multifunksional për trajtimin e lëkurës. Një dizenjo unike, patentë e Bees & Trees, krijuar me material inoks / çelik rezistent që nuk ndryshket, nuk oksidohet dhe i lehtë për tu dezinfektuar. Një aksesor i përjetshëm, dizenjo unike e të cilit e bën të lehtë të mbahet stabil në duar (pa rrëshqitur).

Pjesa e sferës ndihmon me aplikimin dhe masazhimin e kremit për zonën rreth syve dhe me aktivizimin e nyjeve limfatike.

Pjesa e lugës, e cila qëndron e ftohtë në temperaturë ambienti, ndihmon me qeskat poshtë syve.

Pjesa e harkut të lugës ndihmon me masazhimin, konturimin dhe drenazhin limfatik.

Mund të përdoret në fytyrë dhe çdo pjesë tjetër të trupit që dëshironi të aktivizoni nyjet limfatike dhe të bëni drenazh limfatik.

PËRDORIMI: