Sale!

SET I PLOTË ME 8 PRODUKTE

SET I PLOTË ME 8 PRODUKTE

143.40

Seti i plotë me 7 produkte për kujdesin e lëkurës nga mëngjesi deri në mbrëmja dhe mirëmbajtja e përjavshme me maskën dhe tonerin eksfoljues. Toniku për llojin e lëkurës brenda setit vjen falas!

Seti për lëkurë të yndyrshme përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC BHA CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC WITCH HAZEL FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë të kombinuar përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC LAVENDER FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë proakneike përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC BHA CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC LAVENDER FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë normale / të ndjeshme / të thatë përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC CHAMOMILE FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml
Clear
SKU: N/A Category:

Description

Seti i plotë me 7 produkte për kujdesin e lëkurës nga mëngjesi deri në mbrëmja dhe mirëmbajtja e përjavshme me maskën dhe tonerin eksfoljues. Toniku për llojin e lëkurës brenda setit vjen falas!

Seti për lëkurë të yndyrshme përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC BHA CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC WITCH HAZEL FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë të kombinuar përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC LAVENDER FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë proakneike përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC BHA CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC LAVENDER FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

 

Seti për lëkurë normale / të ndjeshme / të thatë përmban:

 1. ORGANIC PRECLEANSING GEL…100ml
 2. ORGANIC CLEANSING FOAM…150ml
 3. ORGANIC CHAMOMILE FACIAL TONIC..200ml
 4. ORGANIC REGENERATING SERUM…..30ml
 5. ORGANIC EYE CONTOUR CREAM…..15ml
 6. ORGANIC MOISTURIZING CREAM…..50ml
 7. ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER…..125ml
 8. ORGANIC ANTIWRINKLE MASK….125ml

Additional information

Lloji i lekures

Lëkurë Normale / e Thatë / e Ndjeshme, Lëkurë e Kombinuar, Lëkurë Proakneike, Lëkurë e Yndyrshme