Sale!

SET I PLOTË ME 7 PRODUKTE (TONIKU FALAS)

SET I PLOTË ME 7 PRODUKTE (TONIKU FALAS)

154.30 137.40

Seti i plotë me 7 produkte për kujdesin e lëkurës nga mëngjesi deri në mbrëmja dhe mirëmbajtja e përjavshme me maskën dhe tonerin eksfoljues. Toniku për llojin e lëkurës brenda setit vjen falas!

Seti përmban:

 1. Organic Cleansing Foam – 125ml
 2. Organic Moisturizing Cream – 50ml
 3. Organic Eye Contour Cream – 15ml
 4. Organic Regenerating Serum – 30ml
 5. Organic Facial Tonic – 200ml
 6. Organic Antiwrinkle Mask – 125ml
 7. Organic AHA Exfoliating Toner – 125ml

Nëse në vend të Organic AHA Exfoliating Toner dëshironi brenda setit Organic Scrub, mund ta specifikoni në fund të porosisë tek pjesa Notes.

Full set of products for a completed skincare routine, morning and night. With this purchase you will get a free toner based on your skin type.

The full set contains:

 1. Organic Cleansing Foam – 125ml
 2. Organic Moisturizing Cream – 50ml
 3. Organic Eye Contour Cream – 15ml
 4. Organic Regenerating Serum – 30ml
 5. Organic Facial Tonic – 200ml
 6. Organic Antiwrinkle Mask – 125ml
 7. Organic AHA Exfoliating Toner – 125ml

 

Clear
SKU: N/A Category:

Description

Seti i plotë me 7 produkte për kujdesin e lëkurës nga mëngjesi deri në mbrëmja dhe mirëmbajtja e përjavshme me maskën dhe tonerin eksfoljues. Toniku për llojin e lëkurës brenda setit vjen falas!

Seti përmban:

 1. Organic Cleansing Foam – 125ml
 2. Organic Moisturizing Cream – 50ml
 3. Organic Eye Contour Cream – 15ml
 4. Organic Regenerating Serum – 30ml
 5. Organic Facial Tonic – 200ml
 6. Organic Antiwrinkle Mask – 125ml
 7. Organic AHA Exfoliating Toner – 125ml

 

Full set of products for a completed skincare routine, morning and night. With this purchase you will get a free toner based on your skin type.

The full set contains:

 1. Organic Cleansing Foam – 125ml
 2. Organic Moisturizing Cream – 50ml
 3. Organic Eye Contour Cream – 15ml
 4. Organic Regenerating Serum – 30ml
 5. Organic Facial Tonic – 200ml
 6. Organic Antiwrinkle Mask – 125ml
 7. Organic AHA Exfoliating Toner – 125ml

 

Additional information

Lloji i lekures

Lëkurë Normale / e Thatë / e Ndjeshme, Lëkurë e Kombinuar, Lëkurë Proakneike, Lëkurë e Yndyrshme