ORGANIC PRECLEANSING GEL - Gel To Milk

ORGANIC PRECLEANSING GEL – Gel To Milk

23.90

Pre Cleansing Gel – Gel To Milk është një para-larës inovativ në formë xheli vajor, i cili në kontakt me ujin kthehet në qumësht dhe largon papastërtitë dhe makeup-in nga lëkura. I formuluar me vaj të farave të lulediellit, vaj orizi dhe vaj organik të bajames së ëmbël, është pastrues ideal i makeup-it dhe papastërtive, për të lënë lëkurë të pastër dhe hidratuar. Përbërja e tij e pasur e bën atë një produkt multifunksional në lëkurë, jo vetëm për zbërthimin e papastërtive të tretshme në yndyrë dhe si hap i parë i pastrimit të dyfishtë të lëkurës, por edhe si vaj masazhues apo si hap i fundit tek lekurat e dehidratuara, për veti oklusive (mban lagështinë brenda në lëkurë).
Ky produkt është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure (edhe për lëkurat e yndyrshme dhe proakneike). Në kontakt me ujin ai kthehet në qumësht dhe shperlahet, pa lënë ndjesi të sikletshme yndyre në lëkurë.

Përdorimi: Aplikohet një sasi e vogël e produktit në fytyrë të thatë (rreth nje pompë e plotë) dhe masazhohetme delikatesë në fytyrë dhe qafë deri sa makeup-i dhe papastërtitë të zbuten dhe zbërthehen. Pastaj mund ti lagni duart me pak ujë për të krijuar një shkumë të lehtë qumështi, masazhohet përsëri dhe pastaj mund ta pastroni me ujë të bollshëm ose një copë larëse për fytyrën. Pas tij përdoret një sasi shumë e vogël e larësitshkumues sipas llojit tuaj të lëkurës.
Produkt i
 testuar dermatologjikisht në EU.

EN – Pre Cleansing Gel – Gel To Milk is an innovative cleansing oily gel that on contact with water creates a delicate milk to remove impurities and makeup. Formulated with sunflower seed oil, rice bran oil and organic sweet almond oil for an emollient and nourishing action that leaves the skin soft and moisturized.

Use: Apply a small amount of product to dry face and neck, massage gently until the oily gel softens and easily allows traces of makeup to be removed. Moisten hands to create a soft lather, massage in and remove with warm water or a washcloth. After it you can use the Cleansing Foam based on your skin type.

Dermatologically Tested in EU.

*Preservative free**

*SLS and SLES free

*Petrolatum, mineral oils and lanoline free

*Colorants free

*Fragrance 100% of natural origin

**it is preserved with completely natural substances not included in the preservatives list

Ingredients: Glycine soja (Soybean) oil, Glycerin, Aqua (Water), Caprylic/capric triglyceride, Sucrose laurate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Oryza sativa (Rice) bran oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Sucrose stearate, Tocopherol, Sucrose palmitate.
Organic Ingredients*

 

Category:

Description

Pre Cleansing Gel – Gel To Milk është një para-larës inovativ në formë xheli vajor, i cili në kontakt me ujin kthehet në qumësht dhe largon papastërtitë dhe makeup-in nga lëkura. I formuluar me vaj të farave të lulediellit, vaj orizi dhe vaj organik të bajames së ëmbël, është pastrues ideal i makeup-it dhe papastërtive, për të lënë lëkurë të pastër dhe hidratuar. Përbërja e tij e pasur e bën atë një produkt multifunksional në lëkurë, jo vetëm për zbërthimin e papastërtive të tretshme në yndyrë dhe si hap i parë i pastrimit të dyfishtë të lëkurës, por edhe si vaj masazhues apo si hap i fundit tek lekurat e dehidratuara, për veti oklusive (mban lagështinë brenda në lëkurë).
Ky produkt është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure (edhe për lëkurat e yndyrshme dhe proakneike). Në kontakt me ujin ai kthehet në qumësht dhe shperlahet, pa lënë ndjesi të sikletshme yndyre në lëkurë.

Përdorimi: Aplikohet një sasi e vogël e produktit në fytyrë të thatë (rreth nje pompë e plotë) dhe masazhohetme delikatesë në fytyrë dhe qafë deri sa makeup-i dhe papastërtitë të zbuten dhe zbërthehen. Pastaj mund ti lagni duart me pak ujë për të krijuar një shkumë të lehtë qumështi, masazhohet përsëri dhe pastaj mund ta pastroni me ujë të bollshëm ose një copë larëse për fytyrën. Pas tij përdoret një sasi shumë e vogël e larësitshkumues sipas llojit tuaj të lëkurës.
Produkt i
 testuar dermatologjikisht në EU.

Sasia 100ml

EN – Pre Cleansing Gel – Gel To Milk is an innovative cleansing oily gel that on contact with water creates a delicate milk to remove impurities and makeup. Formulated with sunflower seed oil, rice bran oil and organic sweet almond oil for an emollient and nourishing action that leaves the skin soft and moisturized.

Use: Apply a small amount of product to dry face and neck, massage gently until the oily gel softens and easily allows traces of makeup to be removed. Moisten hands to create a soft lather, massage in and remove with warm water or a washcloth. After it you can use the Cleansing Foam based on your skin type.

Dermatologically Tested in EU.

100ml netto weight

*Preservative free**

*SLS and SLES free

*Petrolatum, mineral oils and lanoline free

*Colorants free

*Fragrance 100% of natural origin

**it is preserved with completely natural substances not included in the preservatives list

Ingredients: Glycine soja (Soybean) oil, Glycerin, Aqua (Water), Caprylic/capric triglyceride, Sucrose laurate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Oryza sativa (Rice) bran oil, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil*, Sucrose stearate, Tocopherol, Sucrose palmitate.
Organic Ingredients*

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ORGANIC PRECLEANSING GEL – Gel To Milk”

Your email address will not be published.