ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER

ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER

(1 customer review)

20.90

EN: A gentle and effective 8% AHA exfoliator, helps remove dull skin, minimizes discoloration and prepares skin to retain moisture. Made by a mix of five alpha hydroxy acids, rich in antioxidant and soothing ingredients.

AL: Eksfoljues i ndjeshëm dhe efektiv i përbërë nga 8% miks i pesë alfa hidroksi acidesh. I pasur edhe me përbërës antioksidues, pastron qelizat e vdekura, zbeh mbipigmentimet dhe ndihmon në hidratim të lëkurës.

Use: If you are new to acid exfoliators, start using it slowly (2-3 times per week at night only) and gradually build it up to your routine as needed.

Përdorimi: Nëse po përdorni për herë të parë eksfoljues acidik, prezantojeni gradualisht në rutinën tuaj (2-3 herë në javë, vetëm në mbrëmje) duke e shtuar më vonë sipas nevojës.

Dermatologically Tested.
I testuar dermatologjikisht.

Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice*, Lavandula angustifolia (Lavender) flower water*, Aqua (Water), Citric acid, Glycolic acid, Lactic acid, Panthenol, Malic acid, Tartaric acid, Hyaluronic acid, Citrus limon fruit extract (Citrus medica limonum (Lemon) fruit extract), Pyrus malus (Apple) fruit extract, Saccharum officinarum (Sugar cane) extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) leaf extract, Vitis vinifera (Grape) leaf extract, Glycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium hydroxide, Sodium phytate.

Organic Ingredients*

Category:

Description

EN: A gentle and effective 8% AHA exfoliator, helps remove dull skin, minimizes discoloration and prepares skin to retain moisture. Made by a mix of five alpha hydroxy acids, rich in antioxidant and soothing ingredients.

AL: Eksfoljues i ndjeshëm dhe efektiv i përbërë nga 8% miks i pesë alfa hidroksi acidesh. I pasur edhe me përbërës antioksidues, pastron qelizat e vdekura, zbeh mbipigmentimet dhe ndihmon në hidratim të lëkurës.

Use: If you are new to acid exfoliators, start using it slowly (2-3 times per week at night only) and gradually build it up to your routine as needed.

Përdorimi: Nëse po përdorni për herë të parë eksfoljues acidik, prezantojeni gradualisht në rutinën tuaj (2-3 herë në javë, vetëm në mbrëmje) duke e shtuar më vonë sipas nevojës.

Dermatologically Tested.
I testuar dermatologjikisht.

Ingredients: Aloe barbadensis leaf juice*, Lavandula angustifolia (Lavender) flower water*, Aqua (Water), Citric acid, Glycolic acid, Lactic acid, Panthenol, Malic acid, Tartaric acid, Hyaluronic acid, Citrus limon fruit extract (Citrus medica limonum (Lemon) fruit extract), Pyrus malus (Apple) fruit extract, Saccharum officinarum (Sugar cane) extract, Vaccinium myrtillus (Myrtle) leaf extract, Vitis vinifera (Grape) leaf extract, Glycerin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Sodium hydroxide, Sodium phytate.

Organic Ingredients*

1 review for ORGANIC AHA EXFOLIATING TONER

 1. Gjoana

  Fillimisht isha pak dyshuese nese rezultatet e ketij produktit kishin me kene aq te dukshme sa u fliste per te.
  Mbas nji perdorimi te rregullt me disa dite pushim gjate javes, fytyra jeme kishte nji ndryshim teper te dukshem, nji ndriçim e shkelqim qe nuk e kam pase ma pare dhe efekti eksfoljues vihet re edhe te nesermen ne mengjes, mbas perdorimit ne darke.
  Aspak irritues per lekuren, shume i lehte ne perdorim, madhesi praktike per tu marre kudo me vedi.
  Tana t’mirat ne nji shishe 125 ml.
  5/5

Add a review

Your email address will not be published.